Heikki Willamo: En mytisk resa

januari 9 @ 10:00 - 17:00

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 10:00am på söndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag, upprepas till 17.2.2019

Heikki Willamo: En mytisk resa

16.11.201817.2.2019

Den kända finska fotokonstnären Heikki Willamo (f. 1952) har arbetat som naturfotograf sedan år 1982. Han är i vida kretsar känd också som författare och redaktör, och hans filosofiska tankar har redan under en lång tid fört stadsfinländare till naturen i norr för att begrunda dess särart och även sårbarhet.

Utställningen har producerats av Salo konstmuseum och Finlands fotografiska museum, och för Österbottens museum har man skräddarsytt en helhet som förutom Heikki Willamos 64 fotografier även innehåller musiker Kie von Hertzens ljudlandskap och fotokonstnär Perttu Saksas kortfilm Bilden av ett djur. I samband med Salo konstmuseums utställning En mytisk resa publicerades Willamos bok med samma namn, den har getts ut av Maahenki.

januari 9
,